AlgemeenOp stap

100 Oldtimers trotseren de Langestraat van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdagmiddag vond zich de Rally Veendam – Leer – Veendam plaats. Tijdens deze Rally werd net als voorgaande jaren grotendeels via toeristische secundaire wegen gereden.

- advertentie -

Tussen 15:00 uur en 17:00 kwamen vele oldtimers door de Langestraat van Winschoten. Dit was nog een heel gedoe, tussen het winkelendpubliek door. Echter gingen de meeste mensen wel opzij en bekeken bewonderd naar de voorbij komende auto’s.

Zo’n 100 oldtimers reden stapvoets door de Langestraat waar ze vervolgens ter hoogte van het gemeentehuis een stempel konden halen. De rallyrijders werden op het Oldambtplein geheel in stijl ontvangen door brandweerauto’s van de Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten en met live-muziek bij het gemeentehuis.

Foto’s: Anita Meis/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button