Algemeen

Uitzending Virol Scheemda in Nieuwsuur verplaatst

- advertentie -

Scheemda – Nieuwsuur zend op NPO2 een item uit over ondernemerskansen en werkgelegenheid versus arbeidsmarkt in Oost-Groningen. De uitzending zou zondag 22 mei te zien zijn om 22.00 uur op NPO2 en nieuwsuur.nl.

- advertentie -

Helaas is de inhoud van deze uitzending gewijzigd. Het item met de opnames bij Virol Scheemda zijn verzet na een onbekende datum. Wanneer dit bekend is zullen we dit bekend maken.

Lees hier meer over de uitzending…: 

Op woensdag 18 mei heeft de cameraploeg van Nieuwsuur opnames gemaakt bij Virol in Scheemda en Winschoten. Virol zet zich onder meer in om mensen met een arbeidsbeperking duurzaam aan het werk te helpen en ontwikkelt hiervoor nieuwe bedrijfsactiviteiten. Aan het woord komen Henk Bos, Hendrik Jansen, Frans Schuil en Mike Roos. Het is belangrijk dat de werkgelegenheid in Oost-Groningen nieuwe impulsen krijgt. De aanleiding van het item is het rapport “Kort veur de Kop’ van gebiedsregisseurs Bert Middel en Gerard Kremer.

Bert Middel en Gerard Kremer worden gebiedsregisseur in Oost-Groningen. Bert Middel is dijkgraaf bij waterschap Noorderzijlvest en Gerard Kremer is voorzitter MKB Noord. Het aanstellen van een regisseur voor Oost-Groningen is één van de aanbevelingen die de commissie ‘Ruim baan voor Oost-Groningen’ onder leiding van Jan van Zijl heeft gedaan in haar eindrapport Kop d’r veur.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button