AlgemeenOp stap

Vandaag: Rally Veendam-Leer door de Langestraat

- advertentie -

Winschoten – De 2016-editie van de rally Veendam – Leer – Veendam wordt net als voorgaande jaren grotendeels via toeristische secundaire wegen gereden, ‘de rotonde op en dan de vierde afslag rechts’ navigeert de bijrijder. De bestuurder rijdt vervolgens één van de langste winkelstraten van Nederland binnen.

- advertentie -

Zaterdag 21 mei vindt deze Oldtimerrally weer plaats en de organisatie heeft St. Marketing Binnenstad Winschoten gevraagd een stempelpost in te richten voor het gemeentehuis in Winschoten.

Zo’n 100 oldtimers rijden stapvoets door de Langestraat waar ze vervolgens ter hoogte van het gemeentehuis een stempel kunnen halen. De rallyrijders worden op het Oldambtplein geheel in stijl ontvangen door brandweerauto’s van de Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten en met live-muziek bij het gemeentehuis.

De doorkomsttijd in de Langestraat is tussen 15:00 uur en 17.00 uur.

Foto: Winschoten24

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button