Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Werk in uitvoering: Plaatsing van de pompput op de Venne

- advertentie -

Winschoten – Vorige week kwamen er al enkele grote vrachtwagens de Venne oprijden met elk een waterbassin van 16.5 ton per stuk.

- advertentie -

Vandaag kwam één van de laatste delen en het belangrijkste deel aan op de Venne, namelijk de pompput die de waterwerken zal moeten aandrijven. Het water in de bassins, dat ongeveer vijftig centimeter hoog staat, wordt straks rondgepompt en gezuiverd. De bassins komen tussen twee rijbanen in te liggen, met daartussen enkele parkeervakken.

Lees meer: Werkzaamheden aan de Venne in Winschoten vordert gestaag

Fontein
Om het geheel af te maken komt er een fontein op het Oldambtplein. Daar stond vroeger ook een waterwerk, maar dat verdween een paar jaar geleden bij de renovatie van het plein. Veel Winschoters vonden dat jammer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button