AlgemeenSport

Korwi D1uit Winschoten kampioen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag is de D1 van Korfbalvereniging Korwi te Winschoten kampioen geworden in de 2e klasse en promoveren ze naar de 1e klasse.

- advertentie -

Het was niet alleen voor de spelers maar ook voor de coaches Djamilla Groeneveld en René Withaar een spannende middag.

Korwi D1 moest namelijk de kampioenswedstrijd tegen de huidige nummer één Ritola D1 uit Zuidlaren spelen. En aangezien er tussen de nummers 1 en 2 maar één punt verschil was moest Korwi D1 dus echt winnen om kampioen te worden.

Iedereen had een spannende wedstrijd verwacht, daar het de twee koplopers in de 2e klasse zijn, maar de D-ers van Korwi hadden hun zenuwen onder controle en speelden een fantastische wedstrijd met als eindresultaat een winst van 8-1.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button