AlgemeenCultuur

Winschoter Lars Koehoorn door naar de finale beste kampvuurmuzikant

- advertentie -

Mantinge/Winschoten – De 18-jarige Lars Koehoorn uit Winschoten heeft zaterdagavond bij natuurkampeerterrein Voscheheugte in Mantinge de voorronde voor de wedstrijd beste kampvuurmuzikant van Nederland gewonnen.

- advertentie -

In Mantinge speelden muzikanten ieder 20 minuten rond het kampvuur. Lars Koehoorn uit Winschoten, Larissa Wolthuis uit Veendam, Amsterdammers Nils Krake en Clementine Noordzijl. De jury liet einde avond weten dat Koehoorn doorgaat naar de finale.

Volgens de jury was hij een Douwe Bob in de dop. ,,Met als geniale zet dat hij de cover van Slow Down speelde, en de tien seconden stilte opvulde met een hap van een kampvuur-marshmellow. Hij heeft een rijk stemgeluid, weet het publiek met zijn ogen en lach te bespelen. Lars heeft een aangename mix tussen meezing-covers en eigen nummers.”

De jury had een lastige keuze. Een kampvuur kenmerkt zich juist door gebrek aan competitie. Iedereen is gelijk, mag meezingen, meeblaffen of dwars door de muzikanten en het publiek komen scheuren op een skelter.

Op tal van natuurkampeerterreinen ziin voorrondes gehouden. 14 finalisten strijden 25 juni in Dronten om de titel beste kampvuurmuzikant van Nederland.

Bron:DvhN  

- advertentie -

Foto: Facebook Lars Koehoorn

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button