Algemeen

Virol uitgeroepen tot winnaar in de Afvalverwerkingsbranche 2016

- advertentie -

Scheemda – Trots is Virol op de titel -Winnaar van de Nationale Business Succes Award in de categorie Afvalverwerkingsbranche- . De award wordt jaarlijks uitgereikt aan succesvolle bedrijven in specifieke branches in Nederland. ”Virol heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot toonaangevend bedrijf op het gebied van afvalverwerking, met een zeer sterke positionering en wordt als een van de beste bedrijven op dit gebied gezien” aldus het NBSA.

- advertentie -

Voorafgaand aan de nominatie is een beoordelingsrapport door het Nationale Business Succes Award Instituut opgesteld. In het rapport wordt Virol als volgt beschreven:  “Virol presenteert zich als absolute specialist in een bijzondere branche, te weten die van de afvalverwerking, in de ruimste zin des woord”. Ook wordt Virol omschreven met kernwoorden als gedreven, durf, passievol, innovatief en visionair. 

Henk Bos, algemeen directeur bij Virol, is blij met deze erkenning en zegt hierover het volgende “ Met deze award laat Virol zien dat een maatschappelijke en innovatieve aanpak uitstekend te combineren is met een hoge klanttevredenheid. Het is belangrijk dat wij onze dienstverlening blijven optimaliseren, zodat onze klanten nu en in de toekomst op het hoogste niveau bediend worden”. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button