Algemeen

Vanavond: ‘The crazy summer party’ voor het KWF bij Café Bloem

- advertentie -

Winschoten – Vanavond vind zich een zomerse sponsoravond bij Café Bloem plaats, georganiseerd voor De Samenloop voor Hoop met hun teamnaam TeamDePimpelz.

- advertentie -

Het beloofd een zomerse avond te worden, met muziek van DJ Richard Pathuis te kennen van Simone FM! Ook zal er tijdens deze avond een echte Heineken veiling worden gehouden, waarbij verschillende Heineken attributen worden geveild.

Dit natuurlijk allemaal voor het goede doel! Neem je familie, vrienden, buren, kennissen mee naar Café Bloem voor een drankje en een dansje, want maar liefst 50% van de omzet van deze avond gaat naar het KWF. De deuren zijn open vanaf 21:00 uur.

Bingoavond
Team De Pimpelz organiseert voor zaterdag 11 juni een bingo in de Eextahal in Scheemda. De totale opbrengst hiervan gaat naar Samenloop voor Hoop Pekela, aanvang 19.30 uur.

De kosten zijn 10 euro voor 10 rondes met drie prijzen per ronde. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit de regio. Aanmelden via yvonnetuin@hotmail.com, of via de Facebookgroep: Samenloop voor Hoop – Team de Pimpelz.

Samenloop voor hoop
Samen Loop voor Hoop is een lokaal 24-uurs durende wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker vanuit KWF kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Tijdens deze estafette worden er verschillende activiteiten georganiseerd en staat alles in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker.

- advertentie -

 

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button