Algemeen

Virol in RTL7 programma ‘De Succesfactor’

- advertentie -

Scheemda – Na de bekendmaking dat Virol branchewinnaar is geworden in de categorie ‘Afvalverwerking’, is een rapportage gemaakt van Virol en de huidige ontwikkelingen binnen het bedrijf.  Aanstaande zondag 5 juni om 12:55 uur wordt deze rapportage uitgezonden in het programma “De Succesfactor” op RTL7.

- advertentie -

 Het item over Virol is onder andere gefilmd op locatie in Scheemda waar de demontage van hoogwaardige ICT-materialen plaatsvindt. Deze afdeling toont het innovatieve en maatschappelijke karakter van Virol door de zuivere afvalstroom die dit creëert en de werkgelegenheid die hierdoor wordt gestimuleerd. Alleen deze afdeling zorgt al voor 10 tot 15 banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een goede stap om de werkloosheid in Oost-Groningen te verminderen.  

 Doordat Virol branchewinnaar is geworden, komen zij ook in aanmerking voor de algemene titel ‘winnaar van De Nationale Business Succes Award 2016′. Deze award wordt uitgereikt aan het beste bedrijf van Nederland volgens de NBSA-vakjury en het Nederlandse publiek. Begin volgend jaar wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de grote Finale Awardshow op RTL7.

 Om tot de winnaar van De Nationale Business Succes Award 2016 te komen, zal medio januari een stemactie georganiseerd worden. Op deze manier kan Nederland stemmen op zijn of haar favoriete bedrijf. Uiteraard zal Virol iedereen op de hoogte brengen wanneer en hoe er gestemd mag worden en hopen wij op de stem van het Nederlandse publiek te kunnen rekenen.

  

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button