AlgemeenKort nieuws

Ophaalactie ten behoeve van de Noodopvang in Beerta/Blauwestad

- advertentie -

Beerta – Heeft u nog spullen staan, bestemd voor de noodopvang Beerta/Blauwestad? Aanstaande zaterdagochtend, 11 juni, rijden PvdA raadsleden Fred Greven en Alida Michels op verzoek bij u langs om deze spullen op te halen en af te geven bij het inzamelpunt in bij de Dagbesteding Kleine Haven.

- advertentie -

Wilt u uw spullen laten ophalen, neem dan even contact met één van hen op. Dit kan telefonisch (A.Michels 06 – 50 90 96 34, F. Greven 06 – 27 00 29 78)  of via mail: partijvdarbeidoldambt@ziggo.nl.

Ophaalronde
De ronde wordt gedaan tussen 9.30 en 13.00 uur . Een zelfde actie, eind mei, leverde flink wat bruikbare spullen op,waaronder speelgoed, kinderkleding en schoeisel. Vluchtelingen, tijdelijk gehuisvest in de noodopvang, hebben vooral behoefte aan zomerkleding. Maar ook andere spullen, zoals Engels- of Franstalige boeken en (kinder-) fietsen, zijn welkom.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button