Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurKort nieuws

10 jaar Noorderpoort Kunst & Multimedia: ImpressFest & Hairspray

- advertentie -

Ter ere van het 10-jarige bestaan presenteert ImpressFest van Noorderpoort Kunst & Multimedia van 20 juni tot en met 2 juli 2016 de internationale hitmusical Hairspray. De productie ligt geheel in handen van studenten, waarbij ze hulp hebben gehad van professionals uit het werkveld.

- advertentie -

ImpressFest 2016 – 22 juni tot en met 25 juni
ImpressFest is hét jaarlijkse showcase festival voor kunst, theater, media en muziek in Groningen. Al sinds 2011 willen wij u kennis laten maken met het jonge talent uit de stad, de best-of van onze school en de producten die gedurende het jaar op school worden ontwikkeld. ImpressFest laat dit talent met al haar producten onder 1 noemer zich presenteren en geeft gedurende vier dagen ruim baan aan jong talent dat staat te popelen om de wereld van kunst en cultuur te veroveren.

Alle richtingen
De techniek, het licht en het geluid worden verzorgd door de studenten van onze opleiding Podium- & Evenemententechniek. De organisatie ligt in handen van studenten van de Evenementenorganisatie. De muziek wordt geregeld door onze muzikanten in spe, de acteurs van de opleiding Artiest maken voorstellingen en de creatieve aankleding van ons festival is gemaakt door de Art & Design studenten. Als kers op de taart wordt alles in beeld gebracht door studenten van AV en zij zorgen zij ook voor de nodige creatieve films. Inmiddels is het ImpressFest uitgegroeid tot een aangename, eigenwijze en jonge aanvulling op het reguliere festivalaanbod in de stad. Vier dagen lang volop theater- en muziekvoorstellingen, films en kunstexposities!

Meer informatie & voorstellingen: www.impressfest.nl

Hairspray de Musical
In 2016 bestaat Noorderpoort Kunst & Multimedia 10 jaar en dat moet uitbundig gevierd worden! Daarom pakken wij tijdens ImpressFest extra groot uit met de internationale hitmusical Hairspray. De cast van dé feel good musical met een boodschap wordt ingevuld door studenten van Kunst & Multimedia. Ook speelt een aantal professionals mee, zoals Marieke Klooster en Karin Noeken van Vrouw Holland en theatermaker Hans Kroodsma.

Kaartverkoop
Hairspray de Musical is vanaf 20 juni 2016 te zien in de festivaltent op het veld achter Noorderpoort Kunst & Multimedia op Verzetsstrijderslaan 4 in Groningen. Tot en met 2 juli 2016 zijn er in totaal 14 voorstellingen. Kaarten zijn online te bestellen via www.hairspray.kunstmultimedia.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button