AlgemeenKort nieuws

Aanstaande dinsdag babypraat in Bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  Dinsdagochtend 14 juni vertelt Anja Korteweg van Logopediepraktijk Oldambt over de spraak- en taalontwikkeling van baby’s en jonge kinderen tot ca. twee jaar bij het Baby-dreumescafé in Bibliotheek Winschoten.

- advertentie -

Anja Korteweg:

‘Waar denk je aan als we het hebben over de spraak – en taalontwikkeling van je kindje? Weet je dat, naast praten en luisteren, kijken, voelen, proeven, aanraken daar ook bij horen? Waarom is het zo belangrijk om echt contact te maken met je kind? 

Onderwerpen waar we het 14 juni met elkaar over kunnen hebben én er mee bezig gaan. Ik hoop jullie met je kind te ontmoeten!’ Natuurlijk is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere jonge ouders. Emma Beije van het consultatiebureau en kinderfysiotherapeute Ciska Postema van Prenger Hoekman zijn ook weer aanwezig. Het ‘café’ is op de jeugdafdeling van Bibliotheek Winschoten in de Klinker. U bent met uw kind van harte welkom. Het duurt van halftien tot ca half elf. De koffie staat klaar!

Het baby-dreumescafé wordt mede mogelijk gemaakt door het Centrum voor Jeugd en Gezin Oldambt- Bellingwedde.

Foto: Biblionet Groningen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button