AlgemeenSport

HCW meisjes C-2e jaars kampioen 2015-2016

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag zijn de meiden van hockeyclub HCW M-C kampioen geworden. Het was een echte kraker afgelopen zaterdag tegen HVA Assen, de directe concurrent van de meiden van HCW.

- advertentie -

Van beide kanten werd er gestreden. Na 2-0 in de rust kwamen de meiden van HVA terug naar 3-3. De meiden van HCW herpakten zich en gingen weer vol aan de bak waarna de stand gauw werd omgebogen naar 6-3. Met nog enkele minuten op de klok werd het nog 6-4 echter de meiden van HCW gaven de winst niet meer uit handen, eindstand 6-4 en feest barste los.

Een mooi slot van een succesvol seizoen, ongeslagen kampioen worden en een mooie 3e plaats in de subtop van de zaalcompetitie niet te vergeten. De meiden maken zich weer op voor de komende competitie na de zomerstop.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button