Algemeen

Intensieve acties door ‘Team de Pimpelz’ levert fantastisch bedrag op

- advertentie -

Scheemda – Een 24-uurs durende wandelestafette om geld in te halen voor onderzoek naar kanker vanuit de KWF kankerbestrijding, hier doen komend weekend 22 mensen aan mee vanuit Team de Pimpelz.

- advertentie -

Acties
Vele acties hebben zij gezamenlijk gehouden zoals het verkoop van meerdere producten, een feestavond, een bootcamp en als afsluiter een bingo. Yvonne Tuin één van de initiatiefnemers reageerde tegen OldambtNu Wauw, we hebben een top periode gehad met een fantastisch eindbedrag ‘ De bingo werd afgelopen zaterdag gehouden in de Eextahal in Scheemda, ruim 80 bingospelers kwamen hier aan meedoen met als hoofdprijs een drone.

Samenloop voor hoop
Samen Loop voor Hoop is een lokaal 24-uurs durende wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker vanuit KWF kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Tijdens deze estafette worden er verschillende activiteiten georganiseerd en staat alles in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker.Team de Pimpelz
Team de Pimpelz heeft na intensieve acties ruim 4000,- euro opgehaald voor het KWF. Zij gaan a.s. weekend mee doen met Samenloop voor Hoop in Oude Pekela van 15:00 uur tot 15:00 uur, evenals 32 andere teams, hierna worden alle bedragen gebundeld tot één groot gezamenlijk bedrag.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button