Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuwsSport

Judoka Zoë Klunder in beeld met haar sport en passie Judo

- advertentie -

Midwolda – Er zijn veel sporttalenten in Nederland die moeten worden gekoesterd, gestimuleerd en begeleid. Zo ook denkt ABN AMRO in samenwerking met Talentboek, de Sportmaatschappij, Sporttop en magazine Helden erover. Samen als partners van Talent Centraal geeft ABN AMRO hiermee een invulling aan haar sponsordomein “Partner van de Toekomst”. Midwolder judoka Zoë Klunder, 14 jaar, is begin dit jaar samen met 39 andere sporttalenten, zoals; schaatsers, wielrenners, hardlopers enz. gekozen om dit platform te starten en vorm te geven.

- advertentie -

Zoë volgt hiervoor een speciaal uitgezet programma haar te helpen om het beste uit zichzelf en haar sportcarrière te kunnen halen. De aftrap was in het Olympisch stadion van Amsterdam en de komende tijd zal Zoë aan bootcamps, workshops en bijeenkomsten in o.a. topsportcomplex van Papendal Arnhem, Olympisch stadion Amsterdam enz. meedoen.

Talent Centraal brengt Zoë haar doel daarmee ook weer een stukje dichterbij, bekijk ook de promotionele video van Zoë samen met co-founder van de Sportmaatschappij en tophockeyster Sylvia Karres.

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button