AlgemeenKort nieuws

SP roept Held van de Leefbaarheid uit in Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Zaterdag 25 juni maakt de SP de winnaar bekend van de zoektocht naar de Held van de Leefbaarheid in Heiligerlee. Provinciaal Statenlid Jan Hein Mastenbroek overhandigt om 16:00 uur in het Speeltuingebouw op feestelijke wijze de prijs aan de winnaar.

- advertentie -

Jan Hein Mastenbroek: “Groningen kan niet zonder helden. Deze vrijwilligers zijn een fantastisch voorbeeld van hoe belangrijk het is om solidariteit te organiseren in een dorp als Heiligerlee. Zij laten zien dat ze er als dorpsbewoners voor elkaar zijn, ook als de leefbaarheid onder druk staat.”

Tijdens de middag is er de gelegenheid om met de  Provinciale Statenfractie in gesprek te gaan. De afgelopen maand vroeg de partij aan dorpsbewoners wie zich het hardst inzet voor de leefbaarheid in Heiligerlee. Vrijwilligers, Provinciale Statenleden en Raadsleden van de SP belden huis aan huis aan om daarover met de inwoners in gesprek te gaan. De inwoners hebben een aantal nominaties gedaan en wij zullen de nominaties met de meeste stemmen uitnodigen. Diegene met de meeste stemmen zal worden uitgeroepen tot de Held van de leefbaarheid in Heiligerlee.

Met de actie wil de SP aandacht vragen voor de mensen die samen hun dorp of wijk leefbaarheid houden. Naast Heiligerlee voerde de SP een vergelijkbaar onderzoek uit in Usquert, Loppersum, Tjuchem en Bareveld. Ook daar ontvangen gelukkige winnaars een prijs voor hun inzet als Held van de Leefbaarheid van hun dorp.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button