Algemeen

HCW benoemt Jaenet Oldenburger tot lid van verdienste

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag is Jaenet Oldenburger bij Hockey Club Winschoten (HCW) benoemd tot lid van verdienste. De oorkonde werd uitgereikt door burgemeester Pieter Smit op de slotdag van de hockeyclub, in aanwezigheid van ongeveer 100 leden en vrijwilligers.

- advertentie -

Jaenet Oldenburger haar betrokkenheid begon 30 jaar geleden al als speelster van meisjes B. Na een vijftal jaar spelen en coachen stopte Jaenet om later terug te keren op het moment dat haar oudste zoon ging hockeyen. De afgelopen 14 jaar heeft Jaenet zich ingezet voor de club met onder andere het organiseren van het jaarlijkse hockeykamp, lid van technische commissie en de kantinecommissie en als bestuurslid. Ze wordt omschreven als betrokken, recht door zee, daadkrachtig en met een door en door HCW-hart!

Vanwege haar vele verdiensten en enorme inzet voor de club zal Jaenet bij de komende Algemene Ledenvergadering ook worden voorgedragen door het bestuur als erelid.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button