AlgemeenOp stap

25ste Groenmarkt op zaterdag 2 juli met veelzijdig aanbod

- advertentie -

Winschoten –  Het is de organisatie weer gelukt om een afwisselend aanbod van deelnemers te kunnen presenteren tijdens de Groenmarkt op zaterdag 2 juli van 10.00 – 16.00 uur.

- advertentie -

Zo’n 70 standhouders zijn aanwezig met verschillende waren, alles gerelateerd aan tuin en groen. Om 11.00 uur wordt de Groenmarkt officieel geopend door wethouder Ricky van den Aker. Het rozenseizoen gaat daarmee ook van start. Iedereen is hierbij van harte welkom!

De waren die op de Groenmarkt worden aangeboden zijn veelzijdig, denk hierbij aan: bloemen of (terras-)planten, bol- en knolgewassen, decoratie voor in de tuin, vijverbenodigdheden, tuingereedschap, kunst en beelden, maar ook curiosa. Iedere tuinbewonderaar  kan op deze markt informatie inwinnen, ideeën opdoen of iets leuks aanschaffen. 

Tevens zijn er allerlei randactiviteiten, zo is er bijvoorbeeld gedacht aan kinderen in de vorm van workshops verzorgd door het Groninger Landschap, worden er rozen uitgedeeld door rozenmeisjes en de nieuwe Miss Oldambt en ook brengt Streetband de Klinkers zijn gezellige deuntjes ten gehore.

Al deze festiviteiten vinden plaats op de hoofdpaden van het Rosarium in Winschoten, waar maar liefst 320 verschillende soorten rozen volop in bloei staan. Dit zorgt voor een prachtige ambiance. De Groenmarkt is één van de grootste publiekstrekkende evenementen in Oldambt en het leuke is dat het gratis toegankelijk is voor de bezoekers. Wat staat een bezoek nog in de weg?

Foto: Wilko Smit/ OldambtNu.nl (Archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button