Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Spectaculair programma – Kloosterboertjes Feest4Daagse 2016

- advertentie -

Heiligerlee – Buurtvereniging ‘De Kloosterboertjes’ geeft dit jaar ook weer een enorm feest, en niet op 1 dag… maar maar-liefst op 4 dagen. Namelijk op 7 t/m 10 juli!

- advertentie -

Het progamma ziet er het als volgt uit:

Donderdag 7 juli
Bingo Avond In de feesttent aan de Ossevenne zullen we 8 ronden gaan spelen en 1 super ronde waarin vele mooie prijzen gewonnen kunnen worden (3 prijzen per ronde en 1 super ronde met 3 fantastische prijzen). De kosten zijn € 10,- voor 8 ronden en € 2,50 voor één super ronde. De feesttent gaat om 19:00 uur open. Aanvang is 20:00 uur. Opgave is niet nodig.

Vrijdag 8 juli
Op de vrijdagavond beginnen we eerst met een kinderdisco voor de jeugd, waarna we later verder gaan met een Drive-in spektakel met schuimparty onder begeleiding van DJ Duguneh (bekend van Mambo Beach). 4 uur lang zullen de vetste beats ten gehore worden gebracht:

  • 18.00 – 18.45 uur Kinderdisco – ( tot en met groep 4)  Onze plaatselijk bekende DJ Coen Hoogstraten zal een leuk feestje voor de kinderen tot groep 4 van de basisschool gaan houden. Ze zullen niet stil zitten, maar ze zullen gaan dansen en springen ! Na het dansen zullen de kinderen een drankje en een versnapering krijgen om weer op krachten te komen. Het beloofd een leuk feestje te worden, dus kinderen komt allen! De feesttent gaat om 17:45 uur open. Aanvang is 18:00 uur. Opgave is niet nodig.
  • 18.45 – 19.30 uur Kinderdisco –  ( van groep 5 tot en met groep 8) Ook voor deze kinderen zal DJ Coen Hoogstraten een feestje gaan bouwen. Wie heeft de vetste moves? Kom dus maar gauw naar de feesttent. Ook zij zullen een drankje en een versnapering krijgen. Aanvang is 18:45 uur. Opgave is niet nodig.
  • 20.30 – 01.00 uur   Schuimparty – DJ Duguneh zal je de tent uitblazen met de vetste beats. Hij weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Zijn repertoire bestaat uit top 40 nummers en Dance muziek. De feesttent gaat om 20:15 uur open. Aanvang is 20:30 uur. Entree is € 2,50 . Voorverkoop bij Dierenspeciaalzaak Buze te Heiligerlee, Café “De Gieterij” te Heiligerlee, Primera Kiewiet te Winschoten en Primera Faber te Scheemda.

Zaterdagavond 9 juli
Hollandse Avond Wat krijg je als je de huiszanger van het bekende Amsterdamse café Peter Beense samenvoegt met steengoede muzikanten uit de begeleidingsbands van niemand minder dan Wolter Kroes en Frans Bauer? Juist! De beste en de leukste Nederlandse Feestband die je je maar kunt wensen!

De Mannen van Oranje maken FEEST! Alle bekende Nederlandstalige stampers komen voorbij: Jan Smit, Rene Schuurmans, Frans Duijts, Gerard Joling, Django Wagner, De Dikdakkers, Marco Borsato, André Hazes, Rinus, Gebroeders Ko, Nick & Simon, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Vinzzent, Jeroen van der Boom, Frans Bauer en ga zo maar door. Zij weten als geen ander hoe er een feestje gebouwd moet worden.

Tevens zal Ronnie Ruysdael bekend van “De Sjonnies” in een spectaculaire show het dak eraf blazen, waarna de Mannen van Oranje de finale zullen inleiden. Het belooft een gigantisch feest te worden, die je niet mag missen. Zorg dus dat je erbij bent!

De feesttent gaat om 20:00 uur open. Aanvang is 21:00 uur. Entree is € 12,50. In de voorverkoop krijg je een entreekaart voor de Schuimparty op vrijdag bij. Voorverkoop bij Dierenspeciaalzaak Buze te Heiligerlee, Café “De Gieterij” te Heiligerlee, Primera Kiewiet te Winschoten en Primera Faber te Scheemda.

Zondag 10 juli
De afsluitende dag van onze Feest4daagse 2016 Vanaf 10.00 uur: Fietspuzzeltocht voor het hele gezin. U kunt vanaf 10:00 uur tot 11:00 uur starten met deze leuke, ontspannende fietstocht. Wij zullen ons best weer doen om een leuke route door de omgeving uit te zetten. De tocht heeft een lengte van ongeveer 25 km. De start van de fietspuzzeltocht is vanaf de feesttent aan de Ossevenne, deelname gratis.

13.30 -16.30 uur Snel naar de Bel ( vanaf 12 jaar ) In de vijver op het industrieterrein Eextahaven III naast de feesttent organiseren we dit jaar Snel naar de Bel. Wie is er als eerste bij de bel ? Of krijg je toch een nat pak ? Je gaat met een skelter vanaf een schans en je moet proberen om zo snel mogelijk bij de bel te komen. Maar neem je teveel risico, dan bestaat de kans dat je in het water beland. Het belooft dus een spektakel te worden. Durf jij het aan? Geef je dan snel op!

Er zal in 2 categorieën gestreden gaan worden namelijk: • van 12 jaar t/m 16 jaar; • vanaf 17 jaar en ouder.

Tevens kan er een prijs gewonnen worden voor de persoon die zich het mooist verkleed heeft. Graag opgave voor 1 juli 2016 ! E-mail: secretariaat@dekloosterboertjes.nl Onder vermelding van je naam en leeftijd. Deelname: Gratis Skelters zijn aanwezig.

Aan het eind van de middag zal het geheel worden afgesloten met DJ Coen Hoogstraten en livemuziek van Bob van Veen (uit Amsterdam).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button