Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Pura Vida viert 10-jarig jubileum met Tribute to the Stones

- advertentie -

Blauwestad – Pura Vida viert in 2016 haar 10e editie op zondag 28 augustus. Een jubileum dus! Eens per jaar speelt het Noord Nederlands Orkest (NNO) in Blauwestad. Het programma is iedere keer totaal anders, maar altijd staat de combinatie van klassiek en pop centraal.

- advertentie -

Pura Vida viert in 2016 haar 10e editie op zondag 28 augustus. Een jubileum dus! Eens per jaar speelt het Noord Nederlands Orkest (NNO) in Blauwestad. Het programma is iedere keer totaal anders, maar altijd staat de combinatie van klassiek en pop centraal.

Het NNO speelt in 2016 een ‘Tribute to the Stones’ samen met 3 fantastische solisten: Tim Knol, Eric Corton en Marcel Veenendaal (Di-rect). Het concert is een swingend eerbetoon aan de eerste twintig jaar van het bestaan van de legendarische band The Rolling Stones.

Uit de jaren zestig hoor je bijvoorbeeld Ruby Tuesday, Under My Thumb en Paint it Black. De jaren zeventig waren natuurlijk de jaren van Fool To Cry, Angie, Miss you en Wild Horses.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button