AlgemeenKort nieuws

Dollard College feliciteert geslaagden tweede tijdvak 2015/2016

- advertentie -

Oldambt – Het Dollard College feliciteert al hun geslaagden van schooljaar 2015/2016 die onlangs een herkansing hebben gedaan. De namen van de vestigen gemeente Oldambt volgen hier onder.

- advertentie -

Vestiging: Campus Winschoten: BBL
Jarno Roelfsema, Oude Pekela.

KBL
Danny Abbing, Bellingwolde; Gijs Bleeker, Oude Pekela; Nick Bleeker, Blijham; Dion Blokzijl, Blijham; Dabiëndo Davids, Midwolda; Julia van Dijk, Winschoten; Mike Egges, Winschoten; Redouan Hlali, Winschoten; Michael Hoffenkamp, Oude Pekela; Lorenzo Klarenbeek, Winschoten; Kay Larkens, Beerta; Nienke Mejeur, Winschoten; Kelly Rijks, Midwolda; Gerben Rookmaker, Scheemda; Tessa Scholte, Winschoten; Caya Schortinghuis, Vriescheloo; Annemiek Siemons, Winschoten; Martin Veninga, Nieuwe Pekela; Richard Wagenaar, Winschoten; Marit Wierenga, Midwolda; Susanne Wierenga, Scheemda; Niek Wind, Scheemda.

LWT
Brain Bodde, Winschoten.

Vestiging: Hommesplein: HAVO
Leontine Blaauw, Oude Pekela; Roy Dekker, Vriescheloo; Melany Frans, Oude Pekela; Marieke de Groot, Oostwold;
Rianne Helfferich, Winschoten; Marianne Hillenga, Bellingwolde; Romy Hoeks, Rhede, Duitsland; Toine Hoogstra, Scheemda; Kim Huiting, Winschoten; Lars Hulzebos, Oude Pekela; Marnick Kluiter, Westerlee; Jenna Koopmans, Rhede, Duitsland; Leonie Korte, Vriescheloo; Isa van der Laan, Winschoten; Kim Mellens, Midwolda; Rick Messchendorp, Oude Pekela; Erik Moed, Bellingwolde; Erik Muntinga, Beerta; Isabelle Oomkens, Winschoten; Deborah Oosterhuis, Bad Nieuweschans; Dion de Ruiter, Winschoten; Yvar Steenge, Scheemda; Mariël Swart, Winschoten; Luke Verwoert, Midwolda; Laura Zuurman, Winschoten.

TL
Vincent Brans, Winschoten; Sander Dreijer, Heiligerlee; Daisy van der Land, Winschoten; Mari Ninashvili, Scheemda;
Loïs Nomden, Westerlee; Anouk Roelfsema, Oude Pekela; Manon Scholte, Winschoten; Stef Scholtens, Winschoten.

VWO
Anne Erents, Winschoten; Nena Kruize, Winschoten; Max van der Meide, Winschoten.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button