AlgemeenIncidenten

Politie waarschuwt voor babbeltrucs en zoekt getuigen

- advertentie -

Noord Nederland – Sinds enige tijd krijgt de politie in Noord Nederland meldingen binnen over babbeltrucs, onder andere in de gemeente Vlagtwedde en Zuidhorn.

- advertentie -

In veel gevallen is sprake van meerdere personen, vaak een man en vrouw, die in een personenauto, onder andere een donkere stationwagen, het erf op komen en dan vragen naar een camping of de bewoner(s) vragen of ze wat te koop hebben. Dit is uiteraard een poging om de bewoners af te leiden! Men probeert ondertussen de woning binnen te komen om daar goederen weg te nemen. In enkele gevallen rijdt men weg met een geopende kofferbak om zo te voorkomen dat een kenteken van de auto te zien is.
Wees op uw hoede als u te maken krijgt met een soortgelijke situatie! Is het u overkomen en heeft u nog geen melding gedaan, of ben u getuige geweest, meldt dit dan bij het Woning-inbrakenteam van de politie.

Eerder deze week is er een soortgelijk incident geweest in Sellingen aan de Zuidveldweg. Bent u getuige geweest of denkt u informatie te hebben, meldt het dan bij de politie. Misschien twijfelt u of uw informatie zinvol is maar wellicht kan uw informatie leiden tot aanhouding van de daders van deze laffe diefstallen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button