Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Huninga’s Watersport start met verhuur van motorkruisers

- advertentie -

Midwolda – Sinds 2007 verhuurt Huninga’s Watersport open motorsloepen, motorbootjes, zeilboten en  kano’s vanuit de Noordrand van Blauwestad. Deze worden voornamelijk voor een halve of  hele dag gehuurd. Vanaf juli 2016 heeft het watersportbedrijf ook een motorkruiser te huur  voor een week of weekend vaarplezier.

- advertentie -

“De aanleiding om ook boten te gaan verhuren waar op overnacht kan worden is de opening  van de Blauwe Passage in 2015.”, zegt Thijs Huisman van Huninga’s Watersport. “Door de  komst van deze nieuwe vaarverbinding richting Termunten en Delfzijl is onze jachthaven in  Midwolda een perfect startpunt geworden voor een vaarvakantie in de provincie Groningen.  Historisch Appingedam, Maritiem Delfzijl, Bruisend Groningen en de Vesting Bourtange; al  deze bezienswaardigheden kunnen in een week varen bezocht worden.”    

Voor de verhuur heeft Huninga’s Watersport een motorjacht van 9,5 meter lang aangeschaft  en deze van binnen en buiten volledig opgeknapt. In het voor-­ en naseizoen kan de boot per  weekend of per week gehuurd worden. In het hoogseizoen alleen per week.

Meer informatie over de boot en de tarieven zijn te vinden op www.bootverhuurblauwestad.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button