AlgemeenIncidenten

Update: 43-Jarige man valt van attractie en raakt ernstig gewond

- advertentie -

Winschoten – Een 43-jarige man uit de gemeente Oldambt is vrijdagavond zwaargewond geraakt toen hij uit een kermisattractie op het Marktplein werd geslingerd.

- advertentie -

Geen kaartje
De man was uit een kermisattractie gezet toen hij geen muntje bleek te hebben. Daarna sprong hij op de al draaiende attractie. Toen de attractie harder ging draaien, kon de man zich niet langer vasthouden aan het bakje en viel uit de attractie. De man kwam met zijn hoofd tegen een paal terecht. Het slachtoffer is zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Onderzoek
De politie heeft getuigen gehoord en forensisch onderzoek gedaan. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit is ingelicht. Deze instantie onderzoekt onder meer de veiligheid van attractietoestellen op kermissen en pretparken.

Slachtofferhulp
Aangezien er vele getuigen waren en dit beeld bij vele mensen niet van het netvlies komt roepen wij degene op om gebruik te maken van slachtofferhulp. Dit is een organisatie die gratis hulp kan bieden. Kijkt u eens op www.slachtofferhulp.nl voor meer informatie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button