Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Nacht van Winschoten brengt gezelligheid op het Marktplein

- advertentie -

Winschoten – De Nacht van Winschoten heeft twee jaar geleden de grote artiesten vaarwel gezegd. Des al niet te min, de artiesten van dit jaar Alloway en Party Band TOF! Hebben er dit jaar weer een mooi feest van weten te maken.

- advertentie -

Slam FM On Tour
Op zaterdag 16 juli, een dag na dé Nacht, kunnen jongeren het feestje nog eens overdoen tijdens een spetterend dance-event georganiseerd door Slam FM On Tour. Verschillende dj’s van Slam FM zorgen voor swingende beats tussen 22.00 en 03.00 uur op het Marktplein.

Clown Desalles Roadshow
Families met kleinere kinderen komen op zondag 17 juli aan hun trekken tijdens de show van Clown Desalles die op het hoofdpodium ten uitvoer wordt gebracht. Clown Desalles, gekleed in een lolbroek en grapjas, neemt zijn fiets en koffer mee. Vanuit zijn koffer tovert hij moeiteloos, op een geestige en originele manier, de één na de andere verrassing tevoorschijn. Ook maakt hij de prachtigste ballonnen decoraties. De Clown Desalles Roadshow vindt plaats op het Marktplein en duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Rustig verlopen
De politie spreekt van een rustige nacht ondanks een ernstig incident op de kermis. De politie heeft 10 bekeuringen uitgedeeld wegens wildplassen.

Foto’s: Anita Meis/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button