AlgemeenIncidenten

Gestolen auto uitgebrand aangetroffen in verwoeste stroschuur

- advertentie -

Finsterwolde – In de nacht van zaterdag op zondag is aan de Westbaan in Finsterwolde een kapschuur verwoest door een grote brand. De brandweer kon ter plekke niks doen aangezien er geen waterwinning in de directe omgeving tot beschikking was. De brandweer heeft de schuur gecontroleerd uit laten branden.

- advertentie -

Schade
De schuur heeft enorme schade opgelopen, de voorste gedeelte is nog redelijk intact. Wel is er forse economische schade aangezien het stro volledig is verwoest door de enorme vuurzee.

Gestolen voertuig
De melder van de brand meldde dat er in de schuur een auto in brand stond in het stro. Het vuur sloeg over op het stro en er was geen redden meer aan voor de brandweerlieden. De eigenaar van de kapschuur kende dit voertuig niet. De politie heeft uit de hand van een gevonden kenteken plaat op de toegangsweg de eigenaar weten achterhalen.

De eigenaar wonend aan de Klinkerweg in Finsterwolde is van zijn bed gelicht met de vraag waar zijn voertuig was. Nadat hij op zijn oprit keek was deze bleek deze gestolen. De man heeft aangifte gedaan van diefstal.

Getuigen gezocht
De politie vraagt getuigen zich te melden. De auto is in de nacht van zaterdag op zondag gestolen vanaf de Klinkerweg. Wat er in de tussentijd met de gestolen Opel Vivaro is gedaan is onbekend. Wel is deze rond half 3 brandend aangetroffen in de kapschuur.

  • Klik hier voor de video, of kijk in de OldambtNu.nl App onder het kopje ‘In Beeld’

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button