AlgemeenIncidenten

Opslag vol hooi brandt op mysterieuze wijze af

- advertentie -

Finsterwolde – De brandweer van Finsterwolde kreeg zaterdag- op zondagnacht een melding van een brand in een stro/hooiopslag aan de Westbaan in Finsterwolde.

- advertentie -

Geen water
Bij aankomst kon de brandweer vrij weinig doen aangezien er geen watervoorziening in de direct omgeving was. De brandweer heeft assistentie gekregen van korps Veendam, zij hebben een slang aangelegd vanuit Finsterwolde naar de vuurzee.

Voorzorg
De brandweer laat het vuur gecontroleerd uitbranden, de grote balen met stro/ hooi zakken langzaam in elkaar. Wel legt de brandweer slangen klaar uit voorzorg. Mocht het vuur overslaan op het naastgelegen perceel, dan kan de brandweer direct ingrijpen.

Mysterie
De brandweer trof bij aankomst een auto aan, welke vrijwel in en tegen het hooi aanstond. De eigenaar van de schuur kent dit mysterieuze voertuig niet. De politie onderzoekt of deze auto iets met de brand te maken heeft.

  • Klik hier voor de video, of kijk in de OldambtNu.nl App onder het kopje ‘In Beeld’

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button