Algemeen

Benefiet voetbal toernooi stichting de Heerenzitting

- advertentie -

Winschoten – Voor de derde keer op rij organiseert stichting de Heerenzitting uit Winschoten het jaarlijks terugkerend en inmiddels succesvol 7 x 7 benefietvoetbaltoernooi voor bedrijven.

- advertentie -

• Datum: 26 augustus 2016
• Aanvang: 18.30 uur
• Teams: 7 spelers (dertig of ouder)
• Aantal teams: 20 (maximaal)
• locatie: Sc Scheemda
• Goede doel: De opbrengst van het toernooi zal dit jaar worden geschonken aan één of meerdere goede doelen in Scheemda
• Omlijsting: Verloting met interessante prijzen, DJ, ………..
• Commentator: Jan van der Meide
• Verslaglegging: LOGO TV
• Kosten deelname: Minimaal € 100,00 per team (meer wordt erg gewaardeerd)

De teams kunnen zich aanmelden op onze website, www.deheerenzitting.nl. Er is maximaal plek voor 20 teams. De Heerenzitting nodigt bedrijven hierbij graag uit om zich op te geven, wees er echter snel bij want er zijn al verschillende teams die zich weer hebben aangemeld.

Toelichting
Alle voorwaarden staan op onze website vermeldt. Het is de bedoeling dat de spelers ouder dan 30 jaar zijn. (indien een team echt geen dertig + spelers kan vinden maar wel ietsje jonger dan kan hier tot twee spelers per team dispensatie op worden verleend)
We willen benadrukken dat het toernooi een sportief en recreatief karakter heeft, het natuurlijk om de eer gaat en er volop gestreden moet worden maar we willen er in elk geval voor zorgen dat iedereen op een blessure vrij toernooi kan terug kijken.

Het doet de stichting Heerenzitting goed dat er zoveel belangstelling is en dat benefiet voetbal toernooi dit jaar op het terrein van de voetbalvereniging SC Scheemda mag worden gehouden. We nodigen iedereen uit om het toernooi in Scheemda te bezoeken, als supporter, familie of vrienden”, “het wordt weer een gezellige avond met veel omlijsting voor jong en oud.

De opzet van het toernooi is dit jaar iets gewijzigd. Het benefiet voetbaltoernooi is twee jaar te gast geweest bij voetbalvereniging WVV. We willen nog graag een keer benadrukken dat de organisatie van de afgelopen twee jaar met WVV zeer goed is bevallen en we kunnen terugkijken op een prettige en constructieve samenwerking met WVV en wat ons betreft komen we graag in de toekomst weer een keer terug.
Er is nu gekozen om alle omliggende verenigingen ook te laten profiteren en de gelegenheid te bieden om dit toernooi samen met stichting de Heerenzitting een keer te organiseren. Het toernooi krijgt hierdoor een reizend karakter en zal daarom elk jaar een andere voetbalvereniging in de regio aan doen.

De Heerenzitting denkt dat het een goede aanpassing is om het toernooi te laten rouleren, zodat het toernooi een meer regionaal karakter krijgt. Ook ligt het in onze bedoeling om de opbrengst van het benefiet voetbaltoernooi te besteden aan een organisatie/instantie in de omgeving van waar het toernooi wordt georganiseerd, dit jaar is gekozen voor een goed doel in Scheemda.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button