AlgemeenIncidenten

Aanhouding zorgt voor commotie in winkelstraat Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft donderdagmiddag een man – van wie de identiteit onbekend is – aangehouden bij de Tedi in Winschoten.

- advertentie -

Even daarvoor kwam de verdachte de Tedi binnen. Hij kocht hier een product en verliet de winkel. Vrijwel daarna kwam de man weer binnen en gedroeg zich vreemd aldus een getuige.

De verdachte maakte geen aanstalten om ofwel nog iets te kopen dan wel het pand te verlaten. De man begon meerdere artikelen van plek te veranderen waarop het personeel de man aansprak, de man gaf hier geen gehoor aan en bedreigde dan wel intimideerde de twee personeelsleden.

Groepsgesprek
De personeelsleden konden door een snelle handeling de ondernemers in de buurt om hulp roepen middels een groepsgesprek. Hier reageerde enkele winkeliers op en ook de handhaving die in deze groep zit.

De ingeseinde hulptroepen konden de man niet vrijwillig naar buiten krijgen, de handhaving vroeg de meneer naar zijn identiteitskaart, deze wilde hij niet tonen. Reden genoeg voor de handhaving om de politie in te schakelen.

De man is door de politie aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Foto’s: Anita Meis/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button