Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Langdurige inzet voor koe in de sloot

- advertentie -
Noordbroek/ Nieuw Scheemda – De brandweer van Siddeburen en Wagenborgen zijn maandagavond een behoorlijke tijd bezig geweest met een koe in de sloot langs een weiland aan de Hamrik op de grens van Nieuw Scheemda en Noordbroek.

- advertentie -

De melding kwam om 19.13 uur bij de brandweer binnen. Ter plaatse stond de brandweerlieden een grote uitdaging te wachten. De eerste poging om de koe te bevrijden mislukte. Waardoor de koe liggend in de sloot eerst omhoog geholpen moest worden. Bij de tweede poging wist de brandweer samen met de toegesnelde boeren het dier rond 20.45 uur uit de sloot te halen. De koe was erg verzwakt en onderkoeld.

Foto’s: Melarno Kraan/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button