AlgemeenGemeenteOp stap

10e Editie van het openluchtconcert Pura Vida in Blauwestad

- advertentie -

Blauwestad – Op zondag 28 augustus vindt de 10e editie van het openluchtconcert Pura Vida in Blauwestad plaats. Een jubileum, dus reden om extra groots uit te pakken.

- advertentie -

Het Noord Nederlands Orkest brengt dit jaar met ‘A symphonic tribute to the Stones’ een enerverende mix van klassieke- en popmuziek. Als solisten ondersteunen singer-songwriters Tim Knol en Tim Akkerman samen met zanger en presentator Eric Corton het orkest.

Tegen het fabelachtige decor van de ondergaande zon, tientallen bootjes in het water en de mooie luchten boven Blauwestad spelen de muzikanten op swingende wijze bekende nummers uit de eerste twintig jaren van The Rolling Stones.

Voor hit klassiekers als Ruby Tuesday, Under My Thumb, Angie en Wild Horses heeft componist en arrangeur Tomm Trapp speciaal voor dit concert ijzersterke symfonische arrangementen gemaakt.

Pura Vida is ook dit jaar mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen, Gemeente Oldambt en vele sponsoren.

Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk en begint om 19.30 uur in het Havenkwartier Blauwestad en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Op het terrein zijn voor een klein bedrag stoelen te huur. Na het concertprogramma kan aan de oevers van het Oldambtmeer gedanst worden op de swingende muziek van een DJ. Meer informatie via www.blauwestad.nl.

- advertentie -

Foto: Merope Art – Gerty Visser

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button