AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Coop-overvaller verdacht van overval in Nijmegen

- advertentie -

Nijmegen – Een Shell tankstation aan de Tooropstraat in Nijmegen is vorige week woensdagmiddag overvallen. De politie sprak van één dader deze was hierbij ontkomen aan de politie.

- advertentie -

Lees meer: Overvaller aangehouden na succesvolle politieactie

Auto huren
De verdachte wilde kort voor de overval in Nijmegen een auto huren bij een autoverhuurbedrijf, naast het tankstation. De eigenaar van dat bedrijf vertrouwde de man echter niet en besloot hem geen auto te verhuren. Daarop overviel de man het tankstation.

400 euro en krasloten
‘Plotseling stond de man voor me’, aldus de Shell-medewerker tegenover N1.nl, ‘met een mes van 40 centimeter’. De overvaller gaf echter direct aan dat hij de Shell-medewerker geen kwaad zou doen. ‘Ik doe je geen kwaad’, zei de overvaller tegen de medewerker van het tankstation en nam de benen met ongeveer 400 euro, een grote hoeveelheid krasloten en ongeveer vijf pakjes sigaretten. De jongeman was net begonnen met zijn nieuwe baantje bij het tankstation. ‘Ik wist nog niet hoe de kluis open moest!’

Lees meer: 25-Jarige man uit Veelerveen verdacht van twee overvallen

Onderzoek
De politie onderzoekt op dit moment als de overvaller naast zijn overval in Bad Nieuweschans en Assen ook als hij de overval in Nijmegen heeft gepleegd.

De verdachte is ingesloten en wordt voor beide overvallen verhoort. De politie zet het onderzoek naar de overvallen voort.

Foto: N1 – John Beckmann

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button