Kort nieuws

‘Dierenbeul actief in Beerta, katten doelwit’

- advertentie -

Beerta – Op de Facebookpagina – Dierenpagina Oldambt – heeft een bewoner van Beerta een oproep gedaan aan alle huisdierhouders. Haar bericht is een waarschuwing om goed op te letten op de huisdieren. Vooral katten zijn doelwit van een dierenbeul.

- advertentie -

Helder Griet laat weten op Facebook: ‘Let op, in Beerta loopt iemand rond die het leuk vind katten hun achterpootjes aan gort te slaan, met als gevolg dat mijn kat zijn linkerpoot geamputeerd heeft gekregen.’

Daarbij meldt ze dat haar kat nummer 3 is. ‘Vorige week heb ik twee andere katten gezien bij iemand anders, ook bij deze katten zijn de linker achterpootjes kapot’

Veearts
Volgens Griet heeft een veearts gezegd dat dit doelbewust is gedaan. ‘Geslagen, geschopt, mijn kat had een enorme hematoom op z’n onderbeen, en dus beide pezen compleet gescheurd. Ook hebben we al gehoord dat iemand aan Parallelweg gif strooit.’

Ze eindigde met ‘Dus alle kattenbezitters rond Veenweg/Parallelweg en omgeving opletten!’

Let op: Foto’s kunnen al schokkende beelden ervaren worden. 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button