AlgemeenOp stap

Swingende aftrap nieuw muziekseizoen Carambole!

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 3 september trapt Grand café Carambole het nieuwe muziekseizoen af met optredens van O.D. en Los Cascos, 2 bands die garant staat voor een avondje swingen op de dansvloer.

- advertentie -

O.D. is een all-round coverband uit de regio Groningen bestaande uit 6 gedreven muzikanten. De band heeft in korte tijd een breed repertoire opgebouwd met muziek uit de jaren ’70 tot en met het heden. De titels van de nummers die door de band gespeeld worden zullen door het publiek niet altijd direct herkend worden, doch bij de eerste tonen van het intro roept men vaak… O, Die!

Los Cascos is opgericht door de uit Colombia afkomstige zanger-gitarist Oscar Molina. Het repertoire van deze Latin-Popband is een mix van covers en eigen nummers. Daarbij doet de band hun best om juist Salsa te mijden en het publiek kennis te laten maken met de rest van de ritmes die Latin uitmaken zoals Cumbia en de verschillende Rumba stijlen!

Aanvang muziek: 21.00 uur.
Entree: 5 euro.

Op het nieuwe muziekprogramma van Carambole staan tevens optredens van o.a. Thin Lizzy tribute en Abba Tribute gepland, kaarten hiervoor kunnen alvast gereserveerd worden. Zie voor meer informatie www.carambole-winschoten.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button