Algemeen

Gewelddadige moord op Winschoter vanavond in Opsporing Verzocht

- advertentie -

Winschoten – De politie doet onderzoek naar de dood van een zaterdagmorgen in een woning aan de Hyacintstraat in Winschoten aangetroffen dode man. Het gaat hier om de 82-jarige alleenstaande bewoner. Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan deze zaak.

- advertentie -

Na voorlopig onderzoek is vastgesteld dat de man vermoedelijk door geweld om het leven is gekomen. Het sporenonderzoek in en rondom de woning is inmiddels afgerond. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing opgestart en werkt momenteel met 24 mensen aan deze zaak.

Uit het eerste onderzoek blijkt dat de 82-jarige man nog in gouden en zilveren sieraden handelde. Het sterke vermoeden bestaat dan ook dat uit zijn woning een aanzienlijk geldbedrag is weggenomen.

Getuigen
Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen. Specifiek met twee personen, onduidelijk of dit mannen of vrouwen zijn, die in de nacht van vrijdag op zaterdag gezien zijn in de straat waar het slachtoffer woonde. Heeft u de laatste dagen iets verdachts gezien in of rondom de woning in de Hyacintstraat of heeft u andere belangrijke informatie, bel dan met de opsporingstiplijn van de politie via 0800 – 6070 of met Meld Misdaad Anoniem.

Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond ook aandacht aan deze zaak. Het televisieprogramma begint om 20.30 uur en is te zien op NPO 1.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button