AlgemeenCultuurOp stap

Spectaculaire tiende editie Pura Vida

- advertentie -

Blauwestad – Met een groots vuurwerk is vanavond de tiende editie van het openluchtconcert Pura Vida in Blauwestad afgesloten. 10.000 bezoekers hebben aan de oevers van het Oldambtmeer genoten van het ‘Tribute to the Stones’-concert van het Noord Nederlands Orkest.

- advertentie -

Traditiegetrouw begon het concert met het gezamenlijk zingen van het Grunnens Laid, dat voorafgegaan werd door het openingswoord van Johan Koopmans, directeur Provincie Groningen. Hij bedankte alle sponsoren en subsidiegevers voor het mogelijk maken van het mooie evenement. Ook had hij een speciaal welkomstwoord voor Gerrie de Vrieze die aan de wieg van Pura Vida heeft gestaan.

Het Noord Nederlands Orkest speelde onder leiding van dirigent Jurjen Hempel klassiekers uit de eerste twintig jaren van The Rolling Stones. Het orkest werd hierbij ondersteund door de solisten Tim Akkerman, Eric Corton en Tim Knol, die alle drie met energieke optredens het publiek wisten te vermaken.

Met een lichtshow en afsluitend vuurwerk kwam er een eind aan het concertprogramma, waarna de bezoekers nog konden nagenieten met een drankje en de swingende muziek van een DJ op het festivalterrein.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button