AlgemeenOp stap

Fashion, beauty en design tijdens Fashion Event Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Tijdens het Fashion Event Winschoten op zaterdag 24 september staat de Winschoter binnenstad compleet in het teken van fashion, beauty en design. Op het Israëlplein pronkt een verhoogde catwalk waarop modellen de nieuwste collecties van winkels uit de binnenstad showen, mode-ontwerper Jan Boelo houdt open atelier en geeft de primeur weg van zijn ‘Ready to wear’-lijn en automodellen van lokale autodealers sieren de Langestraat. Fashion minded Winschoten kan dus volop zijn of haar hart ophalen.

- advertentie -

Modeshow lokale ondernemers
Maar liefst drie modeshows zijn er te zien op de V-vormige catwalk op het Israëlplein. Om 13.00, 14.30 en 16.00 uur. Twintig modezaken uit Winschoten doen mee aan de bruisende show. De deelnemende bedrijven worden aangekondigd door de Winschoter zanger Martin Zemering.

Rode loper
Een nieuw element dit jaar zijn de mini-modeshows die tussen de grote shows plaatsvinden. Een aantal deelnemende ondernemers hebben een rode loper voor hun eigen winkeldeur. De kleding die op de centrale catwalk op het Israëlplein wordt getoond, wordt door de ondernemers tussen de drie grote shows nogmaals op de rode loper voor hun eigen winkel geshowd.

Open Atelier + primeur ‘Ready to wear’-lijn Jan Boelo
Naast een modeshow door Winschoter ondernemers op het Israëlplein en de mini-modeshows houdt de succesvolle mode-ontwerper Jan Boelo open atelier en geeft hij de primeur weg van zijn nieuwe ‘Ready to wear’-collectie in zijn atelier aan de Viëtorstraat 2 in Winschoten (achter Schuurman Schoenen). Vanuit zijn atelier werkt hij aan collecties en kleding voor klanten. Jan Boelo kan o.a. Sunnery James & Ryan Marciano, Ellen ten Damme en de band Within Temptation tot zijn vaste klantenkring rekenen. Jan Boelo heeft de deuren geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Mode & Beautyplein
Net als vorig jaar staan er naast de catwalk op het Israëlplein een aantal kramen waar mensen terecht kunnen voor alles wat met beauty en fashion te maken heeft. Make-up, kleuradvies, manicure, pedicure, massage en sieraden worden op deze markt vertegenwoordigd. Het mode & Beautyplein is gevuld van 12.00 tot 17.00 uur.

Autoshow
En of dat nog niet alles is, zijn er voor mannen en vrouwen die niet van mode en fashion houden, maar wel van design, verschillende automodellen in de Langestraat geplaatst. De auto’s worden door lokale ondernemers tentoongesteld en zijn te vinden op diverse plekken in het winkelcentrum. De autoshow duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button