AlgemeenOp stap

Alloway Live In Concert Volume 4 in Cultuurhuis de Klinker

- advertentie -

Winschoten – Aankomende zaterdag 24 september zal de band Alloway uit Winschoten een avondvullend programma verzorgen in Cultuurhuis de Klinker in Winschoten. De show zal beginnen om 20:15 uur waar u eerst kunt genieten van een muzikaal voorprogramma om vervolgens Alloway te kunnen zien op het podium.

- advertentie -

De show wordt voorzien van LED-schermen en een lichtshow die bij vele tv-programma’s is te zien. Daarnaast is het één van de laatste mogelijkheden om Tariq Pijning live te kunnen zien spelen. Hij zal daarna de wereld over gaan met Sam Feldt. Inmiddels heeft hij grote festivals zoals Mystery Land en Tomorrowland gespeeld.

De show vindt plaats in de grote zaal en alle mensen zullen op het podium worden ontvangen. Dit biedt dus de gelegenheid om lekker met de voetjes van de vloer te kunnen op deze avond.

Alloway speelt voor de vierde keer op rij een eigen show die iedere keer weer verrassend uitpakt. Het repertoire heeft een flinke opfrisbeurt gehad en ze spelen bekende hits van toen en nu! Denk aan nummers van Kensington, Kane, Elvis Presley, James Brown, The Scene, Led Zeppelin, ACDC en nog vele anderen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via social media bij de bandleden of via de site van Cultuurhuis de Klinker (www.indeklinker.nl). Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.alloway.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button