Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stapRegionaal nieuws

De dag van de historie op zondag 2 oktober in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – In het kader van oktober, de Maand van de Geschiedenis, organiseert De Klinker: De dag van de historie op zondag 2 oktober.

- advertentie -

Een middag vol met interessante lezingen over de geschiedenis van het Oldambt ondersteunt door een tentoonstelling van St. Oud-Winschoten en een film van het Winschoter Stadsjournaal.

Deze middag wordt georganiseerd voorafgaand aan de theatervoorstelling De Grote Geschiedenisshow. Waarin vijf welbespraakte BN’ers de vaderlandse geschiedenis tot leven wekken! Van alles komt voorbij: van de Batavieren tot de Gouden Eeuw, van Willem van Oranje tot vadertje Drees en zelfs de eerste wasmachine komt voorbij. Tussen alle verhalen, feitjes en herinneringen door is er ook ruimte voor het lied. De avond staat onder leiding van Jos Palm en Nelleke Noordervliet (presentatoren van VPRO’s).

Daarnaast zijn er nog vijf BN’ers te gast maar deze blijven nog even een verrassing!

Er zijn geen extra kosten verbonden aan bovenstaande programma, enkel bij deelname aan het buffet (€12,50) U kunt alleen deelnemen aan de Middag van de Geschiedenis wanneer u een kaart heeft gekocht voor de theatervoorstelling De Grote Geschiedenisshow (kaarten v.a. €19,50).

 Programma:
15:00-18:00: diverse lezingen, film Winschoter Stadsjournaal en tentoonstelling Oud Winschoten
18:00-19:00: buffet met stamppotten van vergeten groenten
19:15: inleiding De Grote Geschiedenisshow
20:15: voorstelling De Grote Geschiedenisshow

Voor meer informatie: www.indeklinker.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button