Algemeen

Verdachte aangehouden voor vernielingen wasstraat Winschoten

- advertentie -

Winschoten- De politie heeft een verdachte van de vernieling bij een wasstraat in Winschoten aangehouden.

- advertentie -

In de nacht van 5 op 6 augustus werden vernielingen gepleegd bij twee autowasstraten in Winschoten. Bij Autowasstraat Hoogebrug aan de J.D.van der Veenstraat werd de auto-stofzuiger omgegooid. Ook werd er een poging gedaan deze open te breken. De mattenwasser, die buiten stond, werd opengebroken en bij de blokhut ingebroken. Daar werd eveneens een mattenwasser vernield. Een behoorlijke schadepost voor het bedrijf.

Ook Splash Carwash aan de Transportbaan in Winschoten kreeg die nacht ongewenst bezoek. Ook daar werden de stofzuiger en de mattenwasser met grof geweld opengebroken.

De politie heeft voor de vernielingen bij  Autowasstraat Hoogebrug een verdachte opgepakt. Dit meldt agent Henk Bos op Twitter. De 33 jarige verdachte is herkend op camerabeelden. Er zal worden geprobeerd de schade op de verdachte te verhalen. Of deze persoon ook verantwoordelijk is voor de schade bij Splash Carwash is niet bekend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button