AlgemeenIncidenten

Brandweer rukt massaal uit voor achtergelaten scootmobiel

- advertentie -

Midwolda Op donderdag 22 september heeft de brandweer een melding gekregen voor een persoon te water aan de Kerkelaan in Midwolda. De brandweer rukte even voor half twee uit.

- advertentie -

Voorbijgangers hadden langs de sloot een onbeheerde scootmobiel zien staan. De brandweer heeft in het naastgelegen slootje gezocht naar eventueel een slachtoffer. Al snel bleek dat het allemaal een groot misverstand bleek. De bestuurster van de scootmobiel kwam met een taxibusje aangereden omdat zij vermoedelijk pech had gehad met haar scootmobiel.

De vrouw was volgens een agent opgepikt met een kleine taxi waarin haar scootmobiel niet paste. Met een ander taxibusje werd de scootmobiel opgehaald, maar dit bleek te laat. De hulpdiensten waren toen al massaal aanwezig.

Foto’s: 112Midden-Groningen.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button