AlgemeenCultuur

Nieuwe theatercafé Koperen Kees gaat open!

- advertentie -

Winschoten – Vanaf vrijdag 23 september opent het theatercafé Koperen Kees haar deuren in een geheel nieuw jasje. Tijdens de zomervakantie heeft het theatercafé Koperen Kees van De Klinker een metamorfose gekregen. Daar waar vroeger het café enkel geopend was tijdens de theatervoorstellingen is het nu een gezellige plek geworden waar men lekker kan borrelen van donderdag tot en met zondag. Naast de theaterarrangementen kan er ook genoten worden van een uitgebreide borrelkaart met diverse tapasplankjes en bittergarnituren.

- advertentie -

Belangstellenden zijn op vrijdag 23 september vanaf 17.00 uur uitgenodigd om het nieuwe theatercafé te komen bewonderen! Met de warme nieuwe uitstraling van het café, een DJ én prosecco bij binnenkomst, belooft het een feestelijke avond te worden.

Nieuwe openingstijden Koperen Kees:
donderdag 16.00 tot 23.00
vrijdag 16.00 tot 00.00
zaterdag 13.00 tot 00.00
zondag 13.00 tot 20.00

Op de avonden dat er voorstellingen zijn in het theater kunnen de openingstijden afwijken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button