AlgemeenKort nieuws

Aapkes Hoveniers in actie voor Hovenier Helpt

- advertentie -

Oldambt- In de week van de hovenier, 26 september tot en met 1 oktober, gaat Aapkes Hoveniers in actie voor Hovenier Helpt, het initiatief waarbij een hulpbehoevende wordt ondersteund in zijn of haar ‘groene’ werkzaamheden door een vakbekwaam hovenier.

- advertentie -

Tot 1 september was er de mogelijkheid om projecten aan te melden voor dit landelijke initiatief. Ook in deze regio werden diverse projecten aangemeld. Initiator van het project, TuinKeur, heeft vervolgens een groot aantal projecten gekoppeld aan de deelnemende hoveniers.

Voor Aapkes Hoveniers was het geen moeilijke beslissing om deel te nemen aan het project. Eigenaar, Marten Aapkes, vertelt: ‘Toen wij werden benaderd voor dit project hebben we niet lang hoeven na te denken. Hoe mooi is het als je met je passie voor groen hulpbehoevende mensen een hart onder de riem kan steken? Wij stellen graag ons vakmanschap beschikbaar voor dit initiatief!’

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button