AlgemeenOp stap

Alloway Live In Concert ‘Volume 4’ in de Klinker uitverkocht

- advertentie -

Winschoten – Zaterdagavond zal de brand Alloway uit Winschoten een avondvullend programma verzorgen in Cultuurhuis de Klinker in Winschoten. De show zal beginnen om 20:15 uur waar u eerst kunt genieten van een muzikaal voorprogramma om vervolgens Alloway te kunnen zien op het podium.

- advertentie -

Uitverkocht
Inmiddels zijn alle kaarten die online verkrijgbaar waren uitverkocht, er zijn slechts 50 kaarten beschikbaar bij de receptie van de Klinker. Dit meldt de band op Facebook.

Tariq Pijning
De show wordt voorzien van LED-schermen en een lichtshow die bij vele tv-programma’s is te zien. Daarnaast is het één van de laatste mogelijkheden om Tariq Pijning live te kunnen zien spelen. Hij zal daarna de wereld over gaan met Sam Feldt. Inmiddels heeft hij grote festivals zoals Mystery Land en Tomorrowland gespeeld.

Volume 4
Alloway speelt voor de vierde keer op rij een eigen show die iedere keer weer verrassend uitpakt. Het repertoire heeft een flinke opfrisbeurt gehad en ze spelen bekende hits van toen en nu! Denk aan nummers van Kensington, Kane, Elvis Presley, James Brown, The Scene, Led Zeppelin, ACDC en nog vele anderen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button