AlgemeenKort nieuwsRegionaal nieuws

OldambtNu Extra: Kadepop Groningen een succes

- advertentie -

(Regio) Groningen – Dit jaar wordt het 1e lustrum gevierd van Kadepop. Ditmaal is het terrein van het voormalig Suikeruniefabriek gebruikt aan het Hoendiep, nabij het centrum van Groningen. Een unieke industriële locatie waartegen diverse bands act-de-présence gaven.

- advertentie -

Kadepop is een jaarlijks terugkerend popfestival in Groningen. Dit jaar is het Kadepop festival op zaterdag 24 en zondag  25 september. Het vormt de afsluiting van het levendige festivalseizoen in de jongste stad van Nederland. De roots van Kadepop liggen in het oostelijke deel van de binnenstad. Dit voormalige havengebied drukt nog steeds zijn stempel op de unieke sfeer van Kadepop: stoer, urban, selfmade.

Niet alleen de muziek is bijzonder, ook de sfeer buiten de podia is gemoedelijk en vriendelijk. Diverse bijzondere stands en vermaak zijn typisch verbonden met dit Groninger festival. Ook een mooi detail is het Hooghoudt podium dat in een oud botsauto tent gepresenteerd werd.

Publiekstrekkers De Staat en Causus zijn de aansprekende namen van dit festival die het publiek weet te waarderen. Maar ook De Likt heeft iedereen doen verbazen over zijn bijzondere performance. De organisatie heeft weer erg zijn best gedaan voor een aansprekend en divers programma.

Foto’s: Arno Steeman/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button