Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie sluit misdrijf uit na vondst man in woning

- advertentie -

Nieuwolda In een woning aan de de Kamp in Nieuwolda is woensdagmiddag een zwaargewonde man aangetroffen. De ter plaatse gekomen hulpdiensten waaronder het traumateam uit Groningen hebben de man hulp geboden. De Slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

- advertentie -

Geen misdrijf
De technische recherche heeft ter plekke onderzoek gedaan in de woning. ‘Tot de eerste aanwijzingen zijn er geen sporen tot een misdrijf‘ meldt de politievoorlichter tegenover OldambtNu.nl. De politie gaat nadat de man aanspreekbaar is met hem in gesprek. Hij ligt nog in het ziekenhuis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button