AlgemeenRegionaal nieuws

Hoge opkomst tijdens Nationale Snipperdag levert goed doel €3750,- op

- advertentie -

Scheemda – Op vier plekken in Nederland konden bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten inleveren tijdens de Nationale Snipperdag. Door de hoge opkomst is veel ton vertrouwelijk papier ingezameld en heeft initiatiefnemer Reisswolf een mooi bedrag kunnen schenken aan het goede doel, Stichting Nationale Boomfeestdag. 

- advertentie -

Elk jaar stijgt het aantal deelnemers van de Nationale Snipperdag. Wat anders een betaalde service is, wordt één dag per jaar gratis door Reisswolf aangeboden aan iedereen die vertrouwelijke documenten wil laten vernietigen. Zij krijgen niet alleen de mogelijkheid om zelf gratis vertrouwelijke documenten in te leveren, ook steunen de deelnemers hier een goed doel mee. Zowel bedrijven als particulieren maken hier graag gebruik van en kwamen ook massaal langs op onze 5 inzamellocaties. Sommigen met aanhangwagens vol, anderen met een bescheiden tasje. Iedereen was welkom.

Cheque
Na een succesvolle 9e editie van de Nationale Snipperdag kan Reisswolf bekendmaken dat zij een prachtige donatie kan geven aan het goede doel van dit jaar ‘Stichting Nationale Boomfeestdag’. Door de inzet van particulieren en bedrijven en de daaruit voortkomende ingebrachte kilo’s, is een bedrag van € 3750,- gerealiseerd. De cheque is op woensdagmiddag door Freerk Potze, directeur van Reisswolf Nederland, overhandigd aan Onno Hoes, voorzitter van Stichting Nationale Boomfeestdag.

Recyclen
De ingeleverde documenten worden veilig vernietigd en vervolgens gerecycled tot nieuwe papier producten. Door het recyclen van het materiaal, worden gemiddeld per ton 3,3 bomen bespaard. Iets wat wij ook aan de jeugd mee willen geven om het belang van papierrecycling te tonen. Het sponsorbedrag dat Reisswolf aan Stichting Nationale Boomfeestdag overhandigt, wordt gebruikt voor de educatie van schoolkinderen over het belang van de natuur en hoe zij hier aan bij kunnen dragen. Reisswolf wil iedereen bedanken die ook dit jaar weer heeft bijgedragen aan het succes van de Nationale Snipperdag.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button