AlgemeenSport

Xanycha Streunding van Rollingteam Noord NRB-kampioen

- advertentie -

Kerkdriel – Op zaterdag 8 oktober werden in Kerkdriel de Nederlandse Kampioenschappen voor de B- en C-klassen gehouden. Drie rijdsters van kunstrolschaatsvereniging Rollingteam Noord uit Winschoten wisten zich tijdens de voorwedstrijden voor deze zogeheten NRB-Cup te  selecteren. Kim Leeraar (16) en Kelsey Pijper (16) behaalden in de categorie Supermini Vrijrijden daarbij respectievelijk een mooie 5e en 6e plaats. Xanycha Streunding (12) uit Oude Pekela reed haar kür deze dag van alle deelnemers in de klasse Supermini het allerbest. Zij mag zich een jaar lang NRB-kampioen van de categorie Supermini Vrijrijden noemen.

- advertentie -

Roy Broekema van Rollingteam Noord reist deze week met het Nederlandse team af naar Zwitserland voor het Interland, dat van 20 t/m 22 oktober wordt gehouden in Zürich. Voorts worden er voor en achter de schermen bij Rollingteam Noord de nodige voorbereidingen getroffen voor deelname aan een show in het Duitse Haldensleben en de jaarlijkse eindshow in December. Lijkt rolschaatsen jou ook leuk kom, wij trainen elke dinsdag en donderdag vanaf 16.30 uur in de Parkhal aan de Bovenburen in Winschoten.

Op zaterdag 8 oktober werden in Kerkdriel de Nederlandse Kampioenschappen voor de B- en C-klassen gehouden. Drie rijdsters van kunstrolschaatsvereniging Rollingteam Noord uit Winschoten wisten zich tijdens de voorwedstrijden voor deze zogeheten NRB-Cup te  selecteren. Kim Leeraar (16) en Kelsey Pijper (16) behaalden in de categorie Supermini Vrijrijden daarbij respectievelijk een mooie 5e en 6e plaats. Xanycha Streunding (12) uit Oude Pekela reed haar kür deze dag van alle deelnemers in de klasse Supermini het allerbest. Zij mag zich een jaar lang NRB-kampioen van de categorie Supermini Vrijrijden noemen.

Roy Broekema van Rollingteam Noord reist deze week met het Nederlandse team af naar Zwitserland voor het Interland, dat van 20 t/m 22 oktober wordt gehouden in Zürich. Voorts worden er voor en achter de schermen bij Rollingteam Noord de nodige voorbereidingen getroffen voor deelname aan een show in het Duitse Haldensleben en de jaarlijkse eindshow in December. Lijkt rolschaatsen jou ook leuk kom, wij trainen elke dinsdag en donderdag vanaf 16.30 uur in de Parkhal aan de Bovenburen in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button