Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

KNMI geeft code geel af voor onweer in avondspits

- advertentie -
Landelijk – Het KNMI waarschuwt voor hevige onweersbuien die dinsdagmiddag over Nederland trekken. Het verkeer in alle provincies kan tussen 15.00 en 18.00 uur hinder ondervinden van de buien, windstoten en mogelijk zelf hagelval.

Daarom heeft de meteorologische dienst voor het hele land code geel afgegeven.

- advertentie -

De waarschuwing geldt met nadruk voor automobilisten in de avondspits. “Verkeer kan hinder van het weer ondervinden”, aldus het KNMI. Verder worden ook buitenactiviteiten afgeraden. “Mijd open water en open gebieden en schuil niet onder bomen”, stelt de weerdienst.

Foto: Sjoerd Veltman

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button