AlgemeenRegionaal nieuws

Demi Peters damkampioene 1e Regio Cup

- advertentie -

Gramsbergen- De 10 jarige Demi Peters uit Bad Nieuweschans is woensdagmiddag kampioene geworden op het 1e Regio Cup damtoernooi voor jeugdspelers in Gramsbergen. Deze eerste editie vond plaats in gebouw “De Binder”. De 44 jeugdspelers waren ondergebracht in 6 groepjes van maximaal 8 spelers, waarbij een z.g. rondtoernooi werd afgewerkt. De deelnemers kwamen uit Warffum, Groningen, Sneek, Hijken, Hoogeveen, Beilen, Dedemsvaart, Gramsbergen en van Damclub Winschoten.

- advertentie -

Demi wist in groep 4 al haar partijen winnend af te sluiten, waarmee ze naast de 1e prijs beker, tevens beslag legde op de felbegeerde wisselbeker. Deze wisselbeker mag ze tot 3 december in haar prijzenkast zetten tot de 2e regio Cup in Drachten. Janick Lanting eveneens uit Bad Nieuweschans werd overigens 2e in groep 5 en de 13 jarige Kyra van Driel uit Heiligerlee 3e in groep 3. De overige spelers van Damclub Winschoten, namelijk Anna Klooster uit Bad Nieuweschans, Jamey en Nickey Loots beide uit Winschoten en plaatsgenoot Lukas Bleeker, waren terug te vinden in de middenmoot.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button